Trustpilot
Nieuws – Getagd "Porsche 944" – 928-944parts
Specialist in de onderdelen van de Porsche 928, 944, 968, 924, 986, 987

translation missing: nl.general.language.dropdown_label

0 Kofferbak
Toegevoegd aan kofferbak
   U heeft {{cart item_count}} items in uw kofferbak
   U heeft 1 item in uw kofferbak
    Totaal

    Nieuws — Porsche 944

    Aankomende producten #1

    Aankomende producten #1

    Binnenkort kunt u weer een aantal nieuwe producten van ons verwachten. Wij zijn de afgelopen tijd weer flink bezig geweest met het uitbreiden van onze productenlijn. Hier zijn alvast een aantal producten die u binnenkort in onze webshop mag verwachten. 

     

    - 928 speaker roosters achter voorstoelen -

     Wellicht herkenbaar voor velen, de speaker roosters achter de voorstoelen zijn vaak gescheurd en niet meer verkrijgbaar. Binnenkort hebben wij de oplossing!

     

    - 928 vulhals - 

    Binnenkort voeren wij een veel gevraagde modificatie door aan onze vulhals. Wat dat is blijft nog even geheim. Daarnaast komen er ook extra onderdelen van het ruitensproeier systeem op de shop. 

     

    - 928 dop bumper - 

    Het dopje in de bumper die niet meer verkrijgbaar zijn.

     

    - 928 luchtpomp delete kit - 

    Op het motorblok van de 928 zit een luchtpomp waarvan de lagers vaak versleten zijn, wat voor een irritant geluid zorgt.  Deze pomp heeft geen toegevoegde waarde en kan met deze kit makkelijk omzeild worden. 

     

    - 928 knopje deurpaneel - 

    Dit knopje bij de vroege 928's geleverd maar inmiddels niet meer verkrijgbaar. Wij hebben deze gereproduceerd. 

     

     

     

    944 turbo / S2 Mistlamp weer netjes gemonteerd

    944 turbo / S2 Mistlamp weer netjes gemonteerd

    Eigenaren van een 944 Turbo of S2 herkennen dit wel. Het mistlampje of het glas in de voorbumper moet vervangen worden. Je draait de kruisschroeven van de behuizing en krak.... boutje afgebroken. Ook het afgebroken boutje is niet te verwijderen, uitboren lukt niet omdat het boutje erg hard geworden is. Ook bestaat de kans dat de lak van de bumper wordt beschadigd.

    De originele mistlampbehuizing maakt gebruik van ''metal-inserts'' waarin het boutje wordt gedraaid. Na vele jaren zit het compleet vast geroest. Kruipolie werkt meestal niet meer. Dan is er de optie om alles af te breken en de boel dicht te kitten maar dat maakt het de demontage in de toekomst ook niet beter. Origineel is dit product niet meer verkrijgbaar. 

    Beste methode voor verwijderen is door de 4 kruiskoppen in de hoeken met een boor (4mm) compleet weg te boren. Dan kan het glas worden verwijdert. Daarna kunnen de 3 speciale bouten van de behuizing worden gedemonteerd of afgebroken. Vervang dan alles door deze set en montage is een kwestie van minuten. Ervaring leert dat het proberen te repareren van de oude behuizing enkele uren werk kan zijn.

     

    944 broken bolts

    Wij hebben het originele ontwerp compleet opnieuw getekend en verbeteringen aangebracht. De metal-inserts zijn weg gelaten en het plastic is voorzien van schroefdraad. De behuizing is gemaakt van nylon wat sterker is als het originele plastic en ons ontwerp is geschikt voor montage aan de linker en rechter kant. 

    De stiftboutjes aan de achterzijde van de behuizing voor montage aan de bumper hebben wij ook opnieuw ontworpen en geproduceerd omdat deze vrijwel altijd verroest zijn. Deze zijn origineel niet meer verkrijgbaar en ook niet te vinden in de vakhandel.
    Deze stift boutjes kunnen ook gebruikt worden voor de originele behuizing indien die nog wel herbruikbaar is. 

     944 fog light cover944 fog light cover bolts