Doorgaan naar inhoud

Wie zijn wij?

Van passie naar product

De Porsche 928 is zeker niet de makkelijkste klassieker om je in te verdiepen. Vele mogelijke storingen hebben wij geanalyseerd, gerepareerd en zelfs nieuwe oplossingen voor bedacht. 

Ook van de Porsche 944 hebben we alle mogelijke reparaties wel verricht.

Vanuit passie en dus heel veel inspanning zijn we specialist geworden voor met name de 928 & 944. Daarbij is ook de kennis van de 924 en 968 op behoorlijk nivo. Daarnaast zijn we thuis in het onderhoud van de Boxster 986 en 987 en 996 en ook de Cayenne.  

Met onze specialistische kennis van met name de transaxles kunnen we deze Porsches onderhouden, repareren, storingen verhelpen, modificaties uitvoeren, revisies en opvoeren van motorvermogen. Bij reparaties maken we gebruik van nieuwe originele onderdelen of goede gebruikte delen uit ons magazijn. Voor reparatie en onderhoud kunt u hier terecht. 

Vanuit dit specialisme zijn wij ons bezig gaan houden met het ontwikkelen van onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn. Deze onderdelen ontwikkelen wij in eigen huis, zodat we in de praktijk het onderdeel kunnen testen en verbeteren. Ook bedenken we modificaties voor onderdelen die vaak stukgaan of verbeteren wij deze ontwerpen. Deze zijn in de shop gekenmerkt met "928-944parts".

Henk: Eigenaar

Sjoerd: Monteur